Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EURO TRUCK SYMULATOR 2

Mont3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy odpalam grę wyskakuje mi błąd zmieniłem zgodność z systemu z każdym win 95/98/Windows NT 4.0/Windows 2000

Gdy podczas instalacji pierwszy raz ją włączyłem to zajebista gra chcę w nią grać liczę na waszą pomoc!

Oto błąd który wyskakuje

119nxts.jpg

6iearp.gif Jestem Jaki Jestem :)
Opublikowano

Witam ja miałem ten sam problem zrobiłem to co napisał słąwek112 i narazie działa, ale... Gdy wchodzę do gry i chcę zmienić ustawienia grafiki wywala mnie z gry. Wcześniej na windows 7 nie miałem żadnego problemu teraz mam windows xp sp3. Pomocy bo na minimalnych się nie da grać ;/ Na 7 grałęm na wysokich na ultra mi się cieła gra. Z góry dziękuje i pozdrawiam. ;)

Edit: Już nie działa znów ten sam błąd.

Opublikowano

Miałem sporo takich błędów, zawsze musiałem najpierw usunąć wszystkie visual c++ w panelu sterowania a potem zainstalować od nowa ( nie pamiętam ale możliwe że zrobiłem to samo z net framework'ami).

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Ja raz się przewróciłem na bok to odpiąłem naczepę skręciłem max w lewo (na lewym boku leżałem ) dałem gazu i wstała ale sama z przyczepą nie dało rady. A 2 raz wcisnąłem F9 i wezwałem pomoc przeniesie cię do najbliższego miasta ;) Jakiego masz windowsa?

Edit: Problem zniknął zainstalowałem jakiś program ale znowu nie mogę zmienić rozdzielczości bo mi wyłącza grę... ;/ Wie ktoś może co z tym zrobić?

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Zrób reinstal gry

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Opublikowano

Na razie spróbuj instalacje serowników grafiki + http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/srodowiska_programistyczne/Dev-C_5.html instalacja tego

Kolego mam pytanie co środowisko programistyczne ma do działania gry? No chyba że ci się pomyliły programy :) A jeśli to źle mówię to sorry ;) 

@top Jaki masz service pack, ponieważ gra wymaga service pack 3 jeśli masz niższy może to być problemem! Ew. sterowniki lub tak jak napisał powyżej reinstall

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...